חומרים ל-4 מנות:
פירה מ-1 ק"ג גזרים
1 כוס שמנת
1 כוס חלב
מלח
כפית גרגירי כוסברה טחונים
אופן ההכנה:
שמים בסיר את פירה הגזר.
מוסיפים את השמנת והחלב באיטיות תוך כדי בחישה, ומתבלים במלח.
מבשלים ומצמצמים כרבע שעה על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.
ממש לפני ההגשה מוסיפים את גרגירי הכוסברה.
מומלץ להגיש בצלחת לבנה עמוקה להדגשת הצבעים.
ADAMA בקתה קולינרית בזיכרון יעקב, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין,
טל. 054-4315094, 04-6293183