מרק גזר וגרגרי כוסברה

חומרים ל-4 מנות:פירה מ-1 ק"ג גזרים1 כוס שמנת1 כוס חלבמלחכפית גרגירי כוסברה טחוניםאופן ההכנה:שמים בסיר את פירה הגזר.מוסיפים את השמנת והחלב באיטיות תוך כדי בחישה, ומתבלים במלח.מבשלים ומצמצמים כרבע שעה על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.ממש לפני ההגשה מוסיפים את גרגירי הכוסברה.מומלץ להגיש בצלחת לבנה עמוקה להדגשת הצבעים.ADAMA בקתה קולינרית בזיכרון יעקב, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין,  טל. 054-4315094, 04-6293183

חומרים ל-4 מנות:
פירה מ-1 ק"ג גזרים
1 כוס שמנת
1 כוס חלב
מלח
כפית גרגירי כוסברה טחונים

אופן ההכנה:
שמים בסיר את פירה הגזר.
מוסיפים את השמנת והחלב באיטיות תוך כדי בחישה, ומתבלים במלח.
מבשלים ומצמצמים כרבע שעה על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.
ממש לפני ההגשה מוסיפים את גרגירי הכוסברה.
מומלץ להגיש בצלחת לבנה עמוקה להדגשת הצבעים.

ADAMA בקתה קולינרית בזיכרון יעקב, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, 
טל. 054-4315094, 04-6293183

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר