מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

חומרים ל-4 מנות:2 פחיות חלב קוקוס (סה"כ 850 מ"ל)2/3 כפית זנגוויל טרי קצוץ1 כוכב אניסקורט קינמון 2 כפיות דבש אופן ההכנה:מרתיחים בסיר את כל החומרים. מקררים.יוצקים לצלחות מרק ומגישים עם כדור סורבה פסיפלורה מעל.(ניתן להחליף את סורבה הפסיפלורה בכל סורבה אחר: פירות יער, אוכמניות, מרולה- פרי אפריקאי) מסעדת "אוליב ליף" במלון שרתון תל אביב רחוב הירקון 115, תל אביב. טל. 03-5219300

חומרים ל-4 מנות:
2 פחיות חלב קוקוס (סה"כ 850 מ"ל)
2/3 כפית זנגוויל טרי קצוץ
1 כוכב אניס
קורט קינמון
2 כפיות דבש

אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את כל החומרים.
מקררים.
יוצקים לצלחות מרק ומגישים עם כדור סורבה פסיפלורה מעל.
(ניתן להחליף את סורבה הפסיפלורה בכל סורבה אחר: פירות יער, אוכמניות, מרולה- פרי אפריקאי)

מסעדת "אוליב ליף" במלון שרתון תל אביב רחוב הירקון 115, תל אביב.
טל. 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר