מרק קר של תפוחי אדמה ושמנת

מצרכים:4 תפוחי אדמה לבישול1 בצל קטן1/2 כוס שמנת מתוקהמלח ופלפלצרור עירית60 גרם חמאהאופן ההכנה: קוצצים את הבצל לתוך סיר וממיסים בו את החמאה עד שחתיכות הבצל מתרככות. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לבישול ומרתיחים אותם עד שיתרככו.כדי לבדוק שהם אכן רכים אפשר לנעוץ בהם מזלג.מעבירים את תפוחי האדמה וחמאת הבצל למעבד מזון בתוספת השמנת.ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך עם שאריות של חתיכות תפוחי אדמה.מכניסים למקרר לצינון.מוסיפים לפני ההגשה עירית קצוצה מעל.

מצרכים:
4 תפוחי אדמה לבישול
1 בצל קטן
1/2 כוס שמנת מתוקה
מלח ופלפל
צרור עירית
60 גרם חמאה

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל לתוך סיר וממיסים בו את החמאה עד שחתיכות הבצל מתרככות. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לבישול ומרתיחים אותם עד שיתרככו.
כדי לבדוק שהם אכן רכים אפשר לנעוץ בהם מזלג.
מעבירים את תפוחי האדמה וחמאת הבצל למעבד מזון בתוספת השמנת.
ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך עם שאריות של חתיכות תפוחי אדמה.
מכניסים למקרר לצינון.
מוסיפים לפני ההגשה עירית קצוצה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר