גספצ'ו עגבניות אנדלוסי

חומרים ל- 4 מנות:6 עגבניות בשלות 4 שיני שום טריות 2 פרוסות לחם מושרה 1 כף פפריקה מעושנת מלח ים פלפל שחור גרוס חומרים להגשה:2 ענפי סלרי חתוכים לקוביות קטנות 1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות 1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות ½ כוס שמן זית משובח אופן ההכנה: מעבירים את כל חומרי הגספצ'ו למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס.מעבירים דרך מסננת לקבלת מרקם חלק.מעבירים למקרר למשך כשעתיים.מוסיפים קרח לגספצ'יו. מערבבים היטב ומעבירים לכלי הגשה. להגשה: לצד כלי ההגשה מגישים את הירקות חתוכים לקוביות קטנות, וכל אחד מוסיף לפי הטעם.

חומרים ל- 4 מנות:
6 עגבניות בשלות
4 שיני שום טריות
2 פרוסות לחם מושרה
1 כף פפריקה מעושנת
מלח ים
פלפל שחור גרוס

חומרים להגשה:
2 ענפי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות
1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
½ כוס שמן זית משובח

אופן ההכנה:
מעבירים את כל חומרי הגספצ'ו למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס.
מעבירים דרך מסננת לקבלת מרקם חלק.
מעבירים למקרר למשך כשעתיים.
מוסיפים קרח לגספצ'יו.
מערבבים היטב ומעבירים לכלי הגשה.
 
להגשה:
לצד כלי ההגשה מגישים את הירקות חתוכים לקוביות קטנות, וכל אחד מוסיף לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר