חומרים:
1 בצל חתוך לקוביות
1 מלפפון קלוף וחתוך גס
2 שיני שום קצוצות
2 פרוסות לחם לבן ללא החלק הקשה
½ ק"ג עגבניות שרי אדומות חצויות לשניים
3 כפות חומץ
1 כף מיץ לימון
1 פלפל אדום גמבה
1 כפית טבסקו
1/3 כוס שמן זית
1 כוס מיץ עגבניות
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המצרכים לקערה גדולה, מתבלים ומערבבים.
משאירים במקרר למשך שעה – על מנת שהטעמים יתמזגו.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
טועמים ומשלימים טעם אם נדרש.
מומלץ לסנן את המרק להשבחת המרקם (לא חובה).
טיפ:
מומלץ לתת למרק לשהות במקרר במשך 24 שעות, על מנת לאפשר מיזוג מושלם של הטעמים.