מרק גספצ'יו עגבניות שרי

חומרים:1 בצל חתוך לקוביות1 מלפפון קלוף וחתוך גס2 שיני שום קצוצות2 פרוסות לחם לבן ללא החלק הקשה½ ק"ג עגבניות שרי אדומות חצויות לשניים3 כפות חומץ1 כף מיץ לימון1 פלפל אדום גמבה1 כפית טבסקו1/3 כוס שמן זית1 כוס מיץ עגבניותאופן ההכנה:מכניסים את כל המצרכים לקערה גדולה, מתבלים ומערבבים.משאירים במקרר למשך שעה – על מנת שהטעמים יתמזגו. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.טועמים ומשלימים טעם אם נדרש.מומלץ לסנן את המרק להשבחת המרקם (לא חובה).טיפ: מומלץ לתת למרק לשהות במקרר במשך 24 שעות, על מנת לאפשר מיזוג מושלם של הטעמים.

חומרים:
1 בצל חתוך לקוביות
1 מלפפון קלוף וחתוך גס
2 שיני שום קצוצות
2 פרוסות לחם לבן ללא החלק הקשה
½ ק"ג עגבניות שרי אדומות חצויות לשניים
3 כפות חומץ
1 כף מיץ לימון
1 פלפל אדום גמבה
1 כפית טבסקו
1/3 כוס שמן זית
1 כוס מיץ עגבניות

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המצרכים לקערה גדולה, מתבלים ומערבבים.
משאירים במקרר למשך שעה – על מנת שהטעמים יתמזגו.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
טועמים ומשלימים טעם אם נדרש.
מומלץ לסנן את המרק להשבחת המרקם (לא חובה).

טיפ:
מומלץ לתת למרק לשהות במקרר במשך 24 שעות, על מנת לאפשר מיזוג מושלם של הטעמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר