מרק מלפפונים קר

חומרים ל-  4 מנות: 6 מלפפונים קלופים וחתוכים גס2 שיני שום קצוצותפרוסת לחם לבן ללא החלק החיצוני1 כוס יוגורט3 כפות מיץ לימון1 כף שמיר קצוץמלח ופלפל לפי הטעם1/3 כוס שמן זיתאופן ההכנה:מכניסים לקערה גדולה את המלפפונים, השום הלחם הלבן, שמן זית, מלח, פלפל ומיץ הלימון. מערבבים מעט ומכניסים למקרר למנוחה של שעתיים (כדי שכל הנוזלים מהמלפפון יצאו ויתמזגו עם שאר המרכיבים).מעבירים למעבד מזון ומוספים יוגורט. טוחנים עד לקבלת מרק ירקרק וחלק. מוסיפים שמיר קצוץ ומגישים. ניתן להוסיף למרק גם כמה קוביות קרח, על מנת שיהיה קר מיד לאחר טחינת המרכיבים. מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביבהירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300

חומרים ל-  4 מנות: 
6 מלפפונים קלופים וחתוכים גס
2 שיני שום קצוצות
פרוסת לחם לבן ללא החלק החיצוני
1 כוס יוגורט
3 כפות מיץ לימון
1 כף שמיר קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
מכניסים לקערה גדולה את המלפפונים, השום הלחם הלבן, שמן זית, מלח, פלפל ומיץ הלימון.
מערבבים מעט ומכניסים למקרר למנוחה של שעתיים (כדי שכל הנוזלים מהמלפפון יצאו ויתמזגו עם שאר המרכיבים).
מעבירים למעבד מזון ומוספים יוגורט.
טוחנים עד לקבלת מרק ירקרק וחלק.
מוסיפים שמיר קצוץ ומגישים.
ניתן להוסיף למרק גם כמה קוביות קרח, על מנת שיהיה קר מיד לאחר טחינת המרכיבים.

מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר