8 מנות – חלק מהחומרים יש לקנות בחנויות מוצרים אסייתים
חומרים לציר המרק
2 ליטר מים
6 עלי קפיר ליים
4 חתיכות גלנגל
2 ענפי למון גראס חתוכים לחצאים
שליש כוס סויה בהירה
4 כפות מרק עוף
1 בצל פרוס גס
2 גזרים חתוכים גס
3 ענפי סלרי חתוכים גס
חצי צרור כוסברה
6 כנפי עוף
חומרים למרק
4 כפות שום כתוש
שורש ג'ינג'ר אחד קצוץ דק
2 פחיות חלב קוקוס
2-3 כפות קארי ירוק
2 גזרים חתוכים למקלונים דקים.
3 ענפי סלרי חתוכים למקלונים דקים
פלפל אדום,צהוב וירוק חתוכים לרצועות דקות
3 יחידות חזה עוף חתוכות לקוביות.
2 גבעולי בצל ירוק חתוך דק.
2 כפות כוסברה קצוצה.
1 כוס עלי בזיליקום
3 כפות סוכר
2 כפות מלח
מיץ טרי סחוט משני לימונים.
15 עגבניות שרי
חבילת נבטים
אופן ההכנה
1. מבשלים את כל חומרי ציר המרק כ-40 דקות ומסננים את הציר לסיר נפרד.
2. מוסיפים לציר המסונן את הגזר, הסלרי והפלפלים החתוכים ומבשלים כ-10 דקות.
3. מוסיפים את הקארי, הלימון, הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
4. מוסיפים תוך כדי בחישה את חלב הקוקוס ויתר החומרים.
5. טועמים ומסיפים מלח במידת הצורך.