מרק סיני חמוץ חריף

מצרכים:3.5 ליטר ציר מרק עוף מבושל600 גרם טופו חתוך לרצועות באורך 4-3 ס"מ7 פטריות שיטאקה Taste of Asia¾ כוס רוטב סויה Sempio½ כפית פלפל לבן¾ כוס חומץ אורז Taste of Asia2 כוסות נצרי במבו3 כפות עמילן תירס מהולות ב-6 כפות מים4 ביצים טרופות1 כפית שמן שומשום Taste of Asiaאופן ההכנה:משרים את פטריות השיטאקה המיובשות במים חמימים. כשהן מתרככות ותופחות חותכים לרצועות דקות.שמים בסיר המרק את כל המרכיבים למעט העמילן, הביצים ושמן השומשום.לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה, מוסיפים לסיר את התערובת העמילן והמים ומערבבים. מוזגים את הביצים הטרופות לסיר תוך כדי ערבוב.לבסוף מוזגים מעל את שמן השומשום ומכבים את האש.מתכונים נוספים ומבצעים באתר מזרח ומערבטל' 1-599-500-960 לחיוג מסמארטפון: מזרח ומערב Dialmynameסניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדרסניף קריית שמונה – מרכז רסקו 68סניף ירושלים – אגריפס 47

מצרכים:
3.5 ליטר ציר מרק עוף מבושל
600 גרם טופו חתוך לרצועות באורך 4-3 ס"מ
7 פטריות שיטאקה Taste of Asia
¾ כוס רוטב סויה Sempio
½ כפית פלפל לבן
¾ כוס חומץ אורז Taste of Asia
2 כוסות נצרי במבו
3 כפות עמילן תירס מהולות ב-6 כפות מים
4 ביצים טרופות
1 כפית שמן שומשום Taste of Asia

אופן ההכנה:
משרים את פטריות השיטאקה המיובשות במים חמימים.
כשהן מתרככות ותופחות חותכים לרצועות דקות.
שמים בסיר המרק את כל המרכיבים למעט העמילן, הביצים ושמן השומשום.
לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה, מוסיפים לסיר את התערובת העמילן והמים ומערבבים.
מוזגים את הביצים הטרופות לסיר תוך כדי ערבוב.
לבסוף מוזגים מעל את שמן השומשום ומכבים את האש.

מתכונים נוספים ומבצעים באתר מזרח ומערב
טל' 1-599-500-960
לחיוג מסמארטפון: מזרח ומערב Dialmyname
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף קריית שמונה – מרכז רסקו 68
סניף ירושלים – אגריפס 47

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר