מרק בטטה אסיאתי

חומרים לארבע מנות:10 יחידות בטטה בינוניות1 יחידה שורש זנגביל(ג'ינגר)1 קופסה חלב קוקוס1 שמנת מתוקה2 יחידות בצל לבן מקולף4 שיני שום מקולפותחצי ליטר ציר עוףחבילה של בצק עליםשומשום שחור ולבןביצהאופן ההכנה:מכניסים את הבטטות לתנור ב- 180 מעלות עד שיתרככו ומקלפים אותן.מכניסים לסיר שמן זית בצל ושום עד להזהבה.מוסיפים ג'ינגר קצוץ ואת חלב הקוקוס, הבטטה הקלופה ואת ציר העוף.מביאים לרתיחה ולאחר מכן מכניסים למעבד מזון. מחזירים לסיר, מביאים לרתיחה ומוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל שחור.פותחים את בצק העלים וחותכים לרצועות של 10 ס"מ. מורחים ביצה, מפזרים שומשום שחור ולבן ואופים בתנור ב- 180 מעלות כ- 6-8 דקות.מחלקים את המרק לכלי הגשה ומניחים שני מקלות בצק עלים לעיטור.

חומרים לארבע מנות:
10 יחידות בטטה בינוניות
1 יחידה שורש זנגביל
(ג'ינגר)
1 קופסה חלב קוקוס
1 שמנת מתוקה
2 יחידות בצל לבן מקולף
4 שיני שום מקולפות
חצי ליטר ציר עוף
חבילה של בצק עלים
שומשום שחור ולבן
ביצה

אופן ההכנה:
מכניסים את הבטטות לתנור ב- 180 מעלות עד שיתרככו ומקלפים אותן.
מכניסים לסיר שמן זית בצל ושום עד להזהבה.
מוסיפים ג'ינגר קצוץ ואת חלב הקוקוס, הבטטה הקלופה ואת ציר העוף.
מביאים לרתיחה ולאחר מכן מכניסים למעבד מזון. מחזירים לסיר, מביאים לרתיחה ומוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל שחור.
פותחים את בצק העלים וחותכים לרצועות של 10 ס"מ. מורחים ביצה, מפזרים שומשום שחור ולבן ואופים בתנור ב- 180 מעלות כ- 6-8 דקות.
מחלקים את המרק לכלי הגשה ומניחים שני מקלות בצק עלים לעיטור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר