חומרים לארבע מנות:
2 בצלים בינוניים
4 גבעולי סלרי רכים
קופסה של תרד שטוף
חצי צרור כוסברה
3 כפות שיבולת שועל
מעט מלח
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים בסיר לחץ, לכסות במים ולהרתיח במשך 7 דקות.
לטחון את התערובת במוט בלנדר.
במחבת נפרדת לטגן: 4 שיני שום, פיטריות טריות קצוצות
לקראת סוף הטיגון להוסיף תיבול: ציר עוף, חצי כפית פלפל שחור, 1 כפית כמון.
להוסיף את התערובת למרק ואחר כך כף קורנפלור מהולה במים קרים.
להביא את המרק לרתיחה.
ניתן להגיש עם טוסטים קלויים או קרוטונים.