מרק אטריות אודון

מצרכים ל- 4 מנות:1 ליטר מרק עוף ביתי נקי משמן3 כפות מירין (יין אורז מתוק לבישול)2 כפות רוטב סויה1כף סוכר1כפית מלחרבע כפית אבקת דאשיאופן ההכנה:להכניס לסיר 3 ליטר את כל המצרכים ולהביא לרתיחה.להנמיך את האש ל- 5 דקות ולכבות את האש.בסיר נפרד לבשל 250 גרם אטריות אודון יבשות (ניתן להשיג בחנויות עם מוצרים מהמזרח הרחוק).לסנן את האטריות ולסדר ב- 4 קעריות מרק עמוקות.להוסיף את המרק החם מעל ולקשט בבצל ירוק קצוץ.לגיוון: עוף צלוי או מטוגן בבלילת טמפורה.

מצרכים ל- 4 מנות:
1 ליטר מרק עוף ביתי נקי משמן
3 כפות מירין (יין אורז מתוק לבישול)
2 כפות רוטב סויה
1כף סוכר
1כפית מלח
רבע כפית אבקת דאשי

אופן ההכנה:
להכניס לסיר 3 ליטר את כל המצרכים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ל- 5 דקות ולכבות את האש.
בסיר נפרד לבשל 250 גרם אטריות אודון יבשות (ניתן להשיג בחנויות עם מוצרים מהמזרח הרחוק).
לסנן את האטריות ולסדר ב- 4 קעריות מרק עמוקות.
להוסיף את המרק החם מעל ולקשט בבצל ירוק קצוץ.

לגיוון:
 עוף צלוי או מטוגן בבלילת טמפורה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר