מצרכים ל- 4 מנות:
1 ליטר מרק עוף ביתי נקי משמן
3 כפות מירין (יין אורז מתוק לבישול)
2 כפות רוטב סויה
1כף סוכר
1כפית מלח
רבע כפית אבקת דאשי
אופן ההכנה:
להכניס לסיר 3 ליטר את כל המצרכים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ל- 5 דקות ולכבות את האש.
בסיר נפרד לבשל 250 גרם אטריות אודון יבשות (ניתן להשיג בחנויות עם מוצרים מהמזרח הרחוק).
לסנן את האטריות ולסדר ב- 4 קעריות מרק עמוקות.
להוסיף את המרק החם מעל ולקשט בבצל ירוק קצוץ.
לגיוון:
עוף צלוי או מטוגן בבלילת טמפורה.