מרק בצל וכרישה

מצרכים: 1/2 ק"ג בצל 1/2 ק"ג כרישה חבילת פטריות טריות 2 כפות חמאת גי* עשויה מחמאת תנובה 8 כוסות מים 1 כפית מלח גס אפור 1 כפית פלפל שחור 1 כפית כמון 1 כוס פטרוזיליה 3 שיני שום כוס משקה סויה תנובה במתיקות מופחתת להגשה: כפית שומשום מלא וחצי כפית זרעי פשתןגבינת עיזים תנובה מגורדת  אופן ההכנה: לקצוץ את הבצל והכרישה כמה שיותר קטן.להקפיץ עם חמאת גי' עד שמתאדים ומשחים.להוסיף את הפטריות והתבלינים יחד עם המים ולבשל חצי שעה. להוסיף את משקה הסויה ולבשל עוד 10 דקות, בהגשה:להוסיף את זרעי הפשתן והשומשום ולגרד את גבינת העיזים מעל *כיצד מכינים חמאת גי (חמאה מזוקקת) :מרתיחים בסיר 200 גרם חמאת תנובה.כשמבעבע יש להסיר את הקצף הנוצר. לחזור על הפעולה 3-4 פעמים עד שהחמאה נהיית צלולה. צריך לתת לחמאה להתקרר כשעתיים. ניתן לאחסן בחוץ או בקירור. אביטל סבג חורש היא מומחית לרפואה טבעית

מצרכים:
1/2 ק"ג בצל
1/2 ק"ג כרישה
חבילת פטריות טריות
2 כפות חמאת גי* עשויה מחמאת תנובה
8 כוסות מים
1 כפית מלח גס אפור
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כוס פטרוזיליה
3 שיני שום
כוס משקה סויה תנובה במתיקות מופחתת

להגשה:
כפית שומשום מלא וחצי כפית זרעי פשתן
גבינת עיזים תנובה מגורדת 

אופן ההכנה:
לקצוץ את הבצל והכרישה כמה שיותר קטן.
להקפיץ עם חמאת גי' עד שמתאדים ומשחים.
להוסיף את הפטריות והתבלינים יחד עם המים ולבשל חצי שעה.
להוסיף את משקה הסויה ולבשל עוד 10 דקות,

בהגשה:
להוסיף את זרעי הפשתן והשומשום ולגרד את גבינת העיזים מעל

*כיצד מכינים חמאת גי (חמאה מזוקקת) :
מרתיחים בסיר 200 גרם חמאת תנובה.
כשמבעבע יש להסיר את הקצף הנוצר. 
לחזור על הפעולה 3-4 פעמים עד שהחמאה נהיית צלולה.
צריך לתת לחמאה להתקרר כשעתיים. ניתן לאחסן בחוץ או בקירור.

אביטל סבג חורש היא מומחית לרפואה טבעית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר