מרק כתום עם גרעיני דלעת

מרק כתום עם גרעיני דלעת מלווה בברוסקטה פרמזן עגבניות ואורגנוחומרים לחמישה סועדים:300 גרם דלעת2 יח' בטטה5 יח' גזר2 ליטר מים2 כפות אבקת מרק דגש¼ כפית פלפל לבן½ כוס שמנת מתוקהחומרים לברוסקטה:5 פרוסות לחמניהכף שמן זית¼ כפית שום כתוש100 גרם פירורי פרמיזן1 יח' עגבנייה קצוצהכף עלי אורגנו טרייםאופן ההכנה:מקלפים את הירקות וחותכים אותם לקוביות.מבשלים במים עד ריכוך מושלם.מתבלים בפלפל ואבקת מרק עוף פרווה.טוחנים את המרק באמצעות בלנדר מוט.מוסיפים את השמנת לפני ההגשה.הכנת הברוסקטה:מערבבים את השום עם שמן הזית ומורחים את פרוסות הלחמניה.אופים את הלחם עד שמקבל צבע זהוב. מערבבים את גבינת הפרמזן עם העגבניות והאורגנו, ובוזקים על הקלי.הגשה:מוזגים את המרק, ועליו מפזרים גרעיני דלעת . בצד מניחים את הברוסקטה.צילום יגאל לוי

מרק כתום עם גרעיני דלעת מלווה בברוסקטה פרמזן עגבניות ואורגנו

חומרים לחמישה סועדים:
300 גרם דלעת
2 יח' בטטה
5 יח' גזר
2 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק דגש
¼ כפית פלפל לבן
½ כוס שמנת מתוקה

חומרים לברוסקטה:

5 פרוסות לחמניה
כף שמן זית
¼ כפית שום כתוש
100 גרם פירורי פרמיזן
1 יח' עגבנייה קצוצה
כף עלי אורגנו טריים

אופן ההכנה:
מקלפים את הירקות וחותכים אותם לקוביות.
מבשלים במים עד ריכוך מושלם.
מתבלים בפלפל ואבקת מרק עוף פרווה.
טוחנים את המרק באמצעות בלנדר מוט.
מוסיפים את השמנת לפני ההגשה.

הכנת הברוסקטה:
מערבבים את השום עם שמן הזית ומורחים את פרוסות הלחמניה.
אופים את הלחם עד שמקבל צבע זהוב.
מערבבים את גבינת הפרמזן עם העגבניות והאורגנו, ובוזקים על הקלי.

הגשה:
מוזגים את המרק, ועליו מפזרים גרעיני דלעת .
בצד מניחים את הברוסקטה.

צילום יגאל לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר