חומרים:
1 עוף מספר 2 (מפורק לשמונה חלקים)
1 גזר חתוך לקוביות.
1 בצל חתוך לקוביות
1 ראש סלרי חתוך לקוביות
1 ראש פטרוזיליה קצוצה
500 גרם אטריות ביצים דקות
2 כפות אבקת מרק עוף
2 ליטר מים
אופן ההכנה:
ממלאים 2 ליטר מים בסיר בעל תחתית עבה, ומוסיפים את כל החומרים פנימה – פרט לאטריות הביצים.
מביאים את הנוזל לרתיחה ושולקים את הקצף והשומן שהצטברו מעל.
מניחים למרק להתבשל במשך כ- 40 דקות נוספות על אש נמוכה.
מוסיפים את אטריות הביצים לסיר ומבשלים עוד כ-7 דקות.
מתקנים את התיבול ומגישים.