מרק יוגורט קר

חומרים ל- 4 מנות:1/2 ליטר יוגורט 30 מ"ל שמנת מתוקה 32 מ"ל יין לבן4 גרם מלחקורט פלפל לבן טחוןגרדה מ-1/2 לימון5 גרם שום כתוש 50 מ"ל שמן זית3-4 ענפי שמירחופן גרגר נחלים2 מלפפונים, מקולפים ופרוסיםחופן במיה – נקייה, שטופה וחצויה. ללא העוקץאופן ההכנה:בקערה מערבבים: יוגורט, שמנת, יין לבן, מלח, פלפל, גרדת לימון, שום כתוש ושמן זית – עד לקבלת מרקם חלק. מוזגים לצלחת הגשה עמוקה, עד לחצי הגובה.מסדרים מעל את השמיר, גרגר הנחלים, המלפפונים והבמיה.צילום נועם בן אהרון

חומרים ל- 4 מנות:
1/2 ליטר יוגורט 3%
150 מ"ל שמנת מתוקה 32%
75 מ"ל יין לבן
4 גרם מלח
קורט פלפל לבן טחון
גרדה מ-1/2 לימון
5 גרם שום כתוש
50 מ"ל שמן זית
3-4 ענפי שמיר
חופן גרגר נחלים
2 מלפפונים, מקולפים ופרוסים
חופן במיה – נקייה, שטופה וחצויה. ללא העוקץ

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים: יוגורט, שמנת, יין לבן, מלח, פלפל, גרדת לימון, שום כתוש ושמן זית – עד לקבלת מרקם חלק.
מוזגים לצלחת הגשה עמוקה, עד לחצי הגובה.
מסדרים מעל את השמיר, גרגר הנחלים, המלפפונים והבמיה.

צילום נועם בן אהרון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר