חומרים:
3 בצלים בינוניים
4 גזרים
3 בטטות
½ קילו דלעת
אופן ההכנה:
לקלף את הבצלים ולקצוץ.
לקלף את שאר הירקות ולחתוך לקוביות קטנות.
להניח את כל המרכיבים בסיר ולכסות במים עד כ-5 ס"מ מעל הירקות.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש, לתבל עם מלח, אבקת מרק דגש ופלפל לבן ולכסות.
לבשל כ- ¾ שעה – עד ריכוך הירקות. להוריד מהאש ולטחון הכול (בעזרת בראון בלנדר) עד קבלת מרקם אחיד.
להניח חזרה את הסיר על האש ולהשלים טעמים.
ניתן להוסיף מעט גרדת תפוז. כשמגיעים לטעם הרצוי, מסירים מהאש.
אופן ההגשה:
ניתן להגיש עם מעט גבינת שמנת ותערובת זרעים קלויים (ג'עלה).