חומרים:
6-5 סלקים מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות
2 סלקים לא מבושלים קלופים ומגורדים על פומפיה
1 כרישה שטופה וחתוכה לקוביות
2 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
4-3 ענפי סלרי שטופים וחתוכים
3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
7-6 שיני שום פרוסים
2 ליטר ציר עוף מרוכז בטעמיו
2 ליטר מים
½ לימון סחוט
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
מאדים בשמן זית את הבצל, הכרישה ושיני השום – עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את הסלרי והגזר, ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
מוסיפים מים וציר עוף ומבשלים במשך כ-30 דקות.
מוסיפים סלק מגורד וממשיכים לבשל 12 דקות נוספות.
מוסיפים את קוביות הסלק המבושל, לימון, מלח ופלפל שחור גרוס.
המעדניה של גולדשטיין, דרך חטיבת אלכסנדרוני 201 קרית אונו / צומת סביון.
03-5330304