מרק סלק

חומרים:6-5 סלקים מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות2 סלקים לא מבושלים קלופים ומגורדים על פומפיה 1 כרישה שטופה וחתוכה לקוביות2 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות 4-3 ענפי סלרי שטופים וחתוכים3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות7-6 שיני שום פרוסים2 ליטר ציר עוף מרוכז בטעמיו2 ליטר מים½ לימון סחוטמלח ופלפל שחוראופן ההכנה:מאדים בשמן זית את הבצל, הכרישה ושיני השום – עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את הסלרי והגזר, ומאדים במשך 5 דקות נוספות.מוסיפים מים וציר עוף ומבשלים במשך כ-30 דקות. מוסיפים סלק מגורד וממשיכים לבשל 12 דקות נוספות.מוסיפים את קוביות הסלק המבושל, לימון, מלח ופלפל שחור גרוס.המעדניה של גולדשטיין, דרך חטיבת אלכסנדרוני 201 קרית אונו / צומת סביון.03-5330304

חומרים:
6-5 סלקים מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות
2 סלקים לא מבושלים קלופים ומגורדים על פומפיה
1 כרישה שטופה וחתוכה לקוביות
2 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
4-3 ענפי סלרי שטופים וחתוכים
3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
7-6 שיני שום פרוסים
2 ליטר ציר עוף מרוכז בטעמיו
2 ליטר מים
½ לימון סחוט
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
מאדים בשמן זית את הבצל, הכרישה ושיני השום – עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את הסלרי והגזר, ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
מוסיפים מים וציר עוף ומבשלים במשך כ-30 דקות.
מוסיפים סלק מגורד וממשיכים לבשל 12 דקות נוספות.
מוסיפים את קוביות הסלק המבושל, לימון, מלח ופלפל שחור גרוס.

המעדניה של גולדשטיין, דרך חטיבת אלכסנדרוני 201 קרית אונו / צומת סביון.
03-5330304

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר