מרק רטטוי עם פסטה פפרדלה

חומרים:1.5 כוסות פסטה פפרדלה ברילה, מבושלת לפי הוראות היצרן1 חציל1 בצל3 פלפלים בצבעים שונים1 קישוא4 שיני שום1 צנצנת רוטב עגבניות פומודורו ברילה4 כוסות מיםקורט אורגנו יבשקורט טימין יבש1/4 כוס שמן זית3 כפות סוכרמלחמעט טבסקופרמזןאופן ההכנה:חותכים את הירקות לקוביות ומאדים בסיר עם שמן הזית, כ- 5 דקות.מוסיפים את רוטב בעגבניות ו- 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.מבשלים על להבה נמוכה כ- 25 דקות נוספות.מוסיפים את הפסטה ומתבלים.יוצקים את המרק לקעריות ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת גס.צילום סטודיו סליס

חומרים:
1.5 כוסות פסטה פפרדלה ברילה, מבושלת לפי הוראות היצרן
1 חציל
1 בצל
3 פלפלים בצבעים שונים
1 קישוא
4 שיני שום
1 צנצנת רוטב עגבניות פומודורו ברילה
4 כוסות מים
קורט אורגנו יבש
קורט טימין יבש
1/4 כוס שמן זית
3 כפות סוכר
מלח
מעט טבסקו
פרמזן

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לקוביות ומאדים בסיר עם שמן הזית, כ- 5 דקות.
מוסיפים את רוטב בעגבניות ו- 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה כ- 25 דקות נוספות.
מוסיפים את הפסטה ומתבלים.
יוצקים את המרק לקעריות ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת גס.

צילום סטודיו סליס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר