מרק אפונה ירוקה עם חזה אווז מעושן

חומרים (4 מנות):¼ כוס שמן זית2 כוסות אפונה ירוקה1 כוס בצל קצוץ3 שיני שום כתוש1 תפו"א קטן קלוף וחתוך לקוביות1 כפית קורנית קצוצהמלח ופלפל לבן לפי הטעםלקישוט: 4 פרוסות חזה אווז מעושןאופן ההכנה:מחממים סיר עם תחתית עבה ומוסיפים שמן זית. מתחילים באידוי הבצל – עד לקבלת צבע שקוף. מוסיפים את השום ומאדים במשך 3 דקות נוספות.מוסיפים את האפונה, תפו"א, קורנית, מלח ופלפל. מאדים ומרככים את החומרים במשך כ- 5 דקות. מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות. טוחנים את המרק ומעבירים במסננת לסיר אחר.בודקים תיבול ובמידת הצורך משלימים טעמים.

חומרים (4 מנות):
¼ כוס שמן זית
2 כוסות אפונה ירוקה
1 כוס בצל קצוץ
3 שיני שום כתוש
1 תפו"א קטן קלוף וחתוך לקוביות
1 כפית קורנית קצוצה
מלח ופלפל לבן לפי הטעם

לקישוט:
 4 פרוסות חזה אווז מעושן

אופן ההכנה:
מחממים סיר עם תחתית עבה ומוסיפים שמן זית.
מתחילים באידוי הבצל – עד לקבלת צבע שקוף.
מוסיפים את השום ומאדים במשך 3 דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה, תפו"א, קורנית, מלח ופלפל.
מאדים ומרככים את החומרים במשך כ- 5 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות.
טוחנים את המרק ומעבירים במסננת לסיר אחר.
בודקים תיבול ובמידת הצורך משלימים טעמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר