סלט קייצי ברוטב וינגרט חרדל ודבש

ל- 12 – 10 מנות/סועדים חומריםחומרים לרוטב חרדל ודבש:300 גר' שמן קנולה100 גר' שמן זית100 גר' חומץ בן-יין לבן1 כף חרדל דיז'ון גרגירים11/2 כפות דבש 20 גר' שיני שום5 גר' מלח דק5 גר' פלפל שחורחומרים לסלטתערובת עלי חסה כולל עלי בייבימעט גבינה כחולה מגורדת (רוקפור)מעט אגוזי מלךאופן ההכנהלהכניס את כל החומרים של רוטב החרדל ודבש לכלי ולרסק במיקסר ידני, להשתמש ברוטב בכמות הרצויה (השאר לשמור במקרר).לערבב עלי חסה עם הרוטב, לערום בצורה דקורטיבית, ולפזר למעלה את הגבינה ואגוזי מלך. ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 12 – 10 מנות/סועדים

חומרים
חומרים לרוטב חרדל ודבש:
300 גר' שמן קנולה
100 גר' שמן זית
100 גר' חומץ בן-יין לבן
1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
11/2 כפות דבש
20 גר' שיני שום
5 גר' מלח דק
5 גר' פלפל שחור

חומרים לסלט
תערובת עלי חסה כולל עלי בייבי
מעט גבינה כחולה מגורדת (רוקפור)
מעט אגוזי מלך

אופן ההכנה
להכניס את כל החומרים של רוטב החרדל ודבש לכלי ולרסק במיקסר ידני, להשתמש ברוטב בכמות הרצויה (השאר לשמור במקרר).
לערבב עלי חסה עם הרוטב, לערום בצורה דקורטיבית, ולפזר למעלה את הגבינה ואגוזי מלך.

ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר