סלט בורגול סלרי ומנגו

מצרכים ל4-5 סועדים 100 גרם בורגול גרוס גס מושרה בשני כוסות מים פושרים כ-10 דקות צרור גבעולי סלרי מנגו בשל ומוצק 1 כף שמן זית 2 כפות חומץ הדרים מלח ופלפל לבן לפי הטעםאופן ההכנהקוצצים דק את הסלרי (גם העלים וגם הגבעול ) חותכים את המנגו לקוביות קטנות מוסיפים את הבורגול ומערבבים עם יתר התבלינים

מצרכים ל4-5 סועדים
100 גרם בורגול גרוס גס מושרה בשני כוסות מים פושרים כ-10 דקות
צרור גבעולי סלרי
מנגו בשל ומוצק
1 כף שמן זית
2 כפות חומץ הדרים
מלח ופלפל לבן לפי הטעם

אופן ההכנה
קוצצים דק את הסלרי (גם העלים וגם הגבעול ) חותכים את המנגו לקוביות קטנות מוסיפים את הבורגול ומערבבים עם יתר התבלינים








כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר