המצרכים
תאנה בשלה ללא הקליפה.
צנונית טריה
בצל סגול.
מלפפון ירוק מקולף.
עלי ארוגולה.
1 כפית גדושה של מעדן 100% פרי פירות יער
1 כפית גדושה של מעדן 100% פרי משמש.
שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן.
גבישי מלח ים אטלנטי.
פלפל שחור גרוס עבה.
אופן ההכנה
בוצעים את התאנה בידיים ל-4-3 חתיכות.
את הצנונית פורסים לעיגולים דקים, את המלפפון לעיגולים שמנים ואת הבצל הסגול לטבעות דקות.
את כל הירקות מניחים בצלחת, מוסיפים מעט עלי ארוגולה, יוצקים
3-2 שלוליות עדינות ממעדן 100% פרי פירות היער ולידן שלוליות קטנות נוספות של מעדן 100% פרי המשמש, בוזקים מעט מלח ים ופלפל שחור טרי, מעל כולם מזליפים מעט שמן זית.