מצרכים:
5 כפות ג'עלה של חברת אפקטבעי
גבינה בולגרית
עלי בייבי ונענע
5 עגבניות שרי
5 פטריות שמפיניון
עירית
2 גזרים
בצל ירוק
נבטים
חומרי טעם: מלח, פלפל שחור גרוס, 2 כפות חומץ בן יין, שמן זית, 1/2 כפית חומץ בלסמי.
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ירוק, חוצים את העגבניות שרי, פורסים את הפטריות וחותכים את הגזר לרצועות דקות, מוסיפים את הנבטים ועלי הבייבי.
בקערה נפרדת מכינים את המרינדה: את כל חומרי הטעם מערבבים במטרפה ושופכים על הסלט בזמן ההגשה, ומוסיפים את הג'עלה.