סלט אנדיב

מתכון זוגיחומרים2 יחידות אנדיב (עולש) – חתוכים לרבעים לאורכם2 פטריות פורטובלו בינוניות2 חתיכות של 150 גרם חזה אווז גולמי פרוסות לפרוסות בעובי 1 ס"מרבע כוס צימוקים בהיריםצרור עלי רשאד או בייביויניגרט הדריםרבע כוס חומץ בלסמירבע כוס חומץ בן יין אדוםרבע כוס רכז תפוזיםשלושת רבעי כוס שמן רגילחצי בצל קצוץ1 שן שוםמלח ופלפלאופן ההכנה1. לערבב בבלנדר את כל מרכיבי הויניגרט ולשמור בקירור.2. לצלות במחבת גריל את האנדיב, הפורטובלו וחזה האווז לאחר שטיפטפנו מעט שמן, להמליח ולפלפל.3. לערבב עם הויניגרט ולהניח בצלחת.4. לסדר מעל את עלי הראשד והצימוקים מתובלים גם בוינגרט ולהגיש.

מתכון זוגי

חומרים
2 יחידות אנדיב (עולש) – חתוכים לרבעים לאורכם
2 פטריות פורטובלו בינוניות
2 חתיכות של 150 גרם חזה אווז גולמי פרוסות לפרוסות בעובי 1 ס"מ
רבע כוס צימוקים בהירים
צרור עלי רשאד או בייבי

ויניגרט הדרים
רבע כוס חומץ בלסמי
רבע כוס חומץ בן יין אדום
רבע כוס רכז תפוזים
שלושת רבעי כוס שמן רגיל
חצי בצל קצוץ
1 שן שום
מלח ופלפל

אופן ההכנה
1. לערבב בבלנדר את כל מרכיבי הויניגרט ולשמור בקירור.

2. לצלות במחבת גריל את האנדיב, הפורטובלו וחזה האווז לאחר שטיפטפנו מעט שמן, להמליח ולפלפל.

3. לערבב עם הויניגרט ולהניח בצלחת.

4. לסדר מעל את עלי הראשד והצימוקים מתובלים גם בוינגרט ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר