סלט קליל לחגי תשרי

החומרים:500 גרם עלי בייבי200 גרם אגסים פרוסים לא קלופים (ללא גרעינים)בצל סגול חתוך½ סלסלה עגבניות שרי 100 גרם אגוזי מלך מטוגנים קלות בשמן רגיל 2 כפות שמן זית1 כף חומץ בלסמי1/4 כוס פורט "הר אודם"מלח ופלפל שחורשן שום כתושה אופן ההכנה:מערבבים בצלחת הגשה את עלי הבייבי, הבצל, עגבניות שרי, האגסים. מכינים רוטב לסלט: מערבבים בכוס שמן זית, חומץ בלסמי, 50 מ"ל פורט "הר אודם", מלח ופלפל שחור, שום. יוצקים הרוטב על הירקות, ומפזרים את אגוזי המלך המטוגנים.

החומרים:
500 גרם עלי בייבי
200 גרם אגסים פרוסים לא קלופים (ללא גרעינים)
בצל סגול חתוך
½ סלסלה עגבניות שרי
100 גרם אגוזי מלך מטוגנים קלות בשמן רגיל
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1/4 כוס פורט "הר אודם"
מלח ופלפל שחור
שן שום כתושה

אופן ההכנה:
מערבבים בצלחת הגשה את עלי הבייבי, הבצל, עגבניות שרי, האגסים.
מכינים רוטב לסלט:
מערבבים בכוס שמן זית, חומץ בלסמי, 50 מ"ל פורט "הר אודם", מלח ופלפל שחור, שום.
יוצקים הרוטב על הירקות, ומפזרים את אגוזי המלך המטוגנים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר