סלט דג מטיאס עם בצלים ותפוחים

מרכיבים500 גרם דג מטיאס הולנדי כבוש במלחגביע שמנת חמוצה1/2 בצל סגול2 בצלים ירוקים2 תפוחי עץ (ירוק + אדום)הכנהחותכים את הבצל הסגול לפרוסות דקותחותכים את תפוחי העץ לפרוסות דקותמקצצים את הבצל הירוק דק דקמפלטים את הדג (אם יש צורך) וחותכים ירקות

מרכיבים
500 גרם דג מטיאס הולנדי כבוש במלח
גביע שמנת חמוצה
1/2 בצל סגול
2 בצלים ירוקים
2 תפוחי עץ (ירוק + אדום)

הכנה
חותכים את הבצל הסגול לפרוסות דקות

חותכים את תפוחי העץ לפרוסות דקות

מקצצים את הבצל הירוק דק דק

מפלטים את הדג (אם יש צורך) וחותכים ירקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר