סלט פסטה עם חצילים וקישואים

החומרים500 גרם פסטה ספירלי טריו (SPIRALI TRIO), "פרפקטו אסם"2 כפות שמן זית ושמן לטיגון עמוק1 פלפל אדום ו- 1 פלפל צהוב חתוכים לרצועות2 קישואים פרוסים1 חציל חתוך לקוביות1 בצל סגול (או רגיל) חתוך לרצועותחצי כוס זיתים שחורים פרוסים1 קופסא דגי אנשובי קצוצים 34 גרם6 שיני שום קצוץחצי כוס פטרוזיליה קצוצהחצי כוס ריחן קצוץחומץ לפי הטעםמלחפלפל שחוראופן ההכנה1. לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית. לשטוף ולקרר.2. מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים שתי כפות שמן, מערבבים היטב. מניחים לפסטה להצטנן לגמרי.3. מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים כל ירק בנפרד – פלפלים, קישואים והחציל עד להזהבה. מניחים את הירקות על נייר סופג לספיגת עודף השמן.4. מוסיפים את הירקות המטוגנים עם שאר מרכיבי הסלט לקערה. מערבבים, טועמים ומשפרים את התיבול.

החומרים
500 גרם פסטה ספירלי טריו (SPIRALI TRIO), "פרפקטו אסם"
2 כפות שמן זית ושמן לטיגון עמוק
1 פלפל אדום ו- 1 פלפל צהוב חתוכים לרצועות
2 קישואים פרוסים
1 חציל חתוך לקוביות
1 בצל סגול (או רגיל) חתוך לרצועות
חצי כוס זיתים שחורים פרוסים
1 קופסא דגי אנשובי קצוצים 34 גרם
6 שיני שום קצוץ
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס ריחן קצוץ
חומץ לפי הטעם
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית. לשטוף ולקרר.

2. מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים שתי כפות שמן, מערבבים היטב. מניחים לפסטה להצטנן לגמרי.

3. מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים כל ירק בנפרד – פלפלים, קישואים והחציל עד להזהבה. מניחים את הירקות על נייר סופג לספיגת עודף השמן.

4. מוסיפים את הירקות המטוגנים עם שאר מרכיבי הסלט לקערה. מערבבים, טועמים ומשפרים את התיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר