מצרכים
1 פילה סלמון בעישון של דגי תנובה
1 חבילת עלים ירוקים לסלט
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
מצרכים לרוטב ויניגרט
שלושת רבעי כוס שמן זית
רבע כוס חומץ בן יין
קורט סוכר
מעט שום טרי קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חותכים את פילה הסלמון לקוביות, פורסים את פטריות השמפיניון לפרוסות דקות.
מטגנים את פטריות השמפיניון בשמן זית עד להזהבה ומצננים מעט.
שמים את קוביות הסלמון, הפיטריות והעלים הירוקים בקערה לסלט. מערבבים את מצרכי הרוטב ב"שייקר" ומוסיפים לסלט.
ניתן לקשט בגרעיני חמנייה מקולפים ומוקפצים קלות בשמן זית.