ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - סלטים
מתכונים - סלטים

סלט פטוש

מאת מסעדת כנאפה, תל-אביב


3 עגבניות בינוניות
2 מלפפונים
3 בלצלים לבנים
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
רבע כוס כוסברה קצוצה (ניתן להחליף בעלי נענע)
1 כף שמן זית
חצע לימון סחוט
מלח
פלפל שחוק
2 פיתות
מעט שמן זית

ההכנה
חותכים את הירקות לקוביות
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה (או הנענע) ומתבלים בשמן, לימון, פלפל ומלח
חוצים את הפיתות ושתי פרוסות שטוחות ועגולות ומורחים במעט שמן זית
חותכים לחתיכות קטנות (2X2 ס"מ לערך)
קולים בתנור עד שהפיתות מזהיבות מעט
מוסיפים את הפיתות ומגישים

הערה : אם מכינים את הסלט לפני הארוחה יש להוסיף את הפיתות לפני ההגשה כדי למנוע הרטבות יתר שלהם

צילום : מור סגל









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים