סלט קינואה ודגנים (עם קינואה, בורגול, דוחן)

חומרים:1 שקית לקט "תבשיל דגנים – שף הבריאות" 2 פלפלים אדומים ו- 1 פלפל צהוב חתוכים לקוביות 10 גבעולי סלרי חתוכים לחתיכות (באורך של כ- 1 ס"מ) 20 זיתים שחורים חתוכים גס 8 עגבניות מיובשות וכ- 8 כפות שמן זית להשרייתן 2 כפות עלי נענע טריה 1/4 כוס שמן זית 2 כפיות חומץ בלסמי 2כפות סוכר חום מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם. ניתן לגוון ע"י הוספת קינמון לפי הטעם אופן ההכנה:משרים את העגבניות המיובשות ב- 8 כפות שמן הזית למשך כשעה. לאחר ההשרייה חותכים לחתיכות גסות. שוטפים היטב את הלקט, מבשלים ב- 6 כוסות מים למשך 30 דקות, ובתום הבישול מטגנים ומעבירים לקערה."מקפיצים" במחבת עם שמן זית את הפלפלים והסלרי, ומוסיפים ביחד עם שאר המרכיבים לקערה ומערבבים היטב.

חומרים:
1 שקית לקט "תבשיל דגנים – שף הבריאות"
2 פלפלים אדומים ו- 1 פלפל צהוב חתוכים לקוביות
10 גבעולי סלרי חתוכים לחתיכות (באורך של כ- 1 ס"מ)
20 זיתים שחורים חתוכים גס
8 עגבניות מיובשות וכ- 8 כפות שמן זית להשרייתן
2 כפות עלי נענע טריה
1/4 כוס שמן זית
2 כפיות חומץ בלסמי
2כפות סוכר חום
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
ניתן לגוון ע"י הוספת קינמון לפי הטעם

אופן ההכנה:
משרים את העגבניות המיובשות ב- 8 כפות שמן הזית למשך כשעה. לאחר ההשרייה חותכים לחתיכות גסות. שוטפים היטב את הלקט, מבשלים ב- 6 כוסות מים למשך 30 דקות, ובתום הבישול מטגנים ומעבירים לקערה.
"מקפיצים" במחבת עם שמן זית את הפלפלים והסלרי, ומוסיפים ביחד עם שאר המרכיבים לקערה ומערבבים היטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר