סלט ארוגולה, ארטישוק ירושלמי ורימונים

חומרים120 גרם עלי אורגולה שטופים וממוינים.150 גרם ארטישוק ירושלמי.רימון אחד בשל(חצי סחוט וחצי מפורר לגרעינים).חצי בצל סגול חתוך לחצי טבעות.30 מ"ל שמן זית.מיץ מחצי לימון.חופן תימין קצוץ.5 עגבניות שרי חצויות.מלח גס ופלפל גרוס.חופן עלי נענע מופרדים.אופן ההכנה1.מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות). 2.קולפים את הארטישוקים הירושלמים עם 20 מ"ל שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס ותימין קצוץ לפי הטעם.3.מעבירים לתבנית אפיה וצולים בתנור עד שהארטישוקים מתרכחים ומקבלים גוון זהבהב (בערך 25 דקות).4.מערבבים את הארוגולה עם הארטישוקים הצלויים בעודם חמים,עגבניות השרי החצויות, גרגירי הרימון, מיץ לימון,מיץ רימון, שארית שמן הזית, עלי נענע שלמים, מלח ופלפל גרוס.5.מערבבים היטב ומגישים מיד.

חומרים
120 גרם עלי אורגולה שטופים וממוינים.
150 גרם ארטישוק ירושלמי.
רימון אחד בשל(חצי סחוט וחצי מפורר לגרעינים).
חצי בצל סגול חתוך לחצי טבעות.
30 מ"ל שמן זית.
מיץ מחצי לימון.
חופן תימין קצוץ.
5 עגבניות שרי חצויות.
מלח גס ופלפל גרוס.
חופן עלי נענע מופרדים.

אופן ההכנה
1.מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות).

2.קולפים את הארטישוקים הירושלמים עם 20 מ"ל שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס ותימין קצוץ לפי הטעם.

3.מעבירים לתבנית אפיה וצולים בתנור עד שהארטישוקים מתרכחים ומקבלים גוון זהבהב (בערך 25 דקות).

4.מערבבים את הארוגולה עם הארטישוקים הצלויים בעודם חמים,עגבניות השרי החצויות, גרגירי הרימון, מיץ לימון,מיץ רימון, שארית שמן הזית, עלי נענע שלמים, מלח ופלפל גרוס.

5.מערבבים היטב ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר