חומרים:
2 פרוסות חציל
2 קישואים
2 בטטות קטנות
3 עלי אנדיב
אורוגולה
1/4 בצל סגול
2 פיטריות שמפיניון
1/ גמבה
35 גרם אווז מעושן
לרוטב:
20 מ"מ לבנה
20 גרם צלפים
50 מ"מ שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מניחים את כל הירקות על תבנית, מתובלים בשמן זית, מלח, פלפל וחומץ בלסמי, ומכניסים לתנור לקלייה כ-10 דקות בחום של 250 c.
קוצצים דק את הירקות, ואת האווז המעושן חותכים לרצועות.
להכנת הרוטב מערבבים את כל המרכיבים יחד עד למרקם סמיך. מערבבים את הרוטב עם הירקות, שמים בצלחת, ומניחים את האווז המעושן מעל.