סלט מנגולד וכרישה עם יוגורט כבשים

חומרים לסועד אחד:3 עלי מנגולד גדולים ויפים1 בצל1 שן שום פרוסהחופן עלי כוסברה1 כפית עלי זעתר טרי 3 כפות שמן זית3 כפות יוגורט כבשיםמלחפלפלמיץ לימוןאופן ההכנה:מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ועלי המנגולד, מטגנים מעט ומוסיפים את עלי הזעתר והכוסברה. מתבלים בפלפל, מלח ומיץ לימון.אופן ההגשה:מסדרים בצלחת, מוזגים 2 כפות יוגורט ומגישים.

חומרים לסועד אחד:
3 עלי מנגולד גדולים ויפים
1 בצל
1 שן שום פרוסה
חופן עלי כוסברה
1 כפית עלי זעתר טרי
3 כפות שמן זית
3 כפות יוגורט כבשים
מלח
פלפל
מיץ לימון

אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את השום ועלי המנגולד, מטגנים מעט ומוסיפים את עלי הזעתר והכוסברה.
מתבלים בפלפל, מלח ומיץ לימון.

אופן ההגשה:
מסדרים בצלחת, מוזגים 2 כפות יוגורט ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר