סלט בשר ותפוחי עץ

מצרכים ל- 4 מנות:כ-300 גרם בשר קר צלוי או מבושל, חתוך לקוביות קטנות1 בצל קטן קצוץ דק3 מקלות סלרי קצוצים2 תפוחי גרני סמית קלופים ומגורענים, חתוכים לקוביות, ומעורבבים עם מעט מיץ לימון1/2 כוס פקאנים קלויים שבורים גס1 צרור עלי ארוגולה (רוקט) שטופים ומיובשים, או ראש חסה קטןלרוטב:4 כפות מיונז משובח2 כפיות שורש חזרת מגורר (או 4 כפות חזרת לבנה מוכנה)2 כפות מיץ לימון1 כפית סוכרמלחאופן ההכנה:בקערה גדולה מערבבים בשר, בצל, סלרי, תפוחים ופקאנים.בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב, ומוסיפים לתערובת הבשר והירקות.מסדרים את הארוגולה או החסה בקערת הגשה, ואת הסלט על הארוגולה. מגישים מיד, או שומרים במקרר עד להגשה.

מצרכים ל- 4 מנות:
כ-300 גרם בשר קר צלוי או מבושל, חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קטן קצוץ דק
3 מקלות סלרי קצוצים
2 תפוחי גרני סמית קלופים ומגורענים, חתוכים לקוביות, ומעורבבים עם מעט מיץ לימון
1/2 כוס פקאנים קלויים שבורים גס
1 צרור עלי ארוגולה (רוקט) שטופים ומיובשים, או ראש חסה קטן

לרוטב:
4 כפות מיונז משובח
2 כפיות שורש חזרת מגורר (או 4 כפות חזרת לבנה מוכנה)
2 כפות מיץ לימון
1 כפית סוכר
מלח

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים בשר, בצל, סלרי, תפוחים ופקאנים.
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב, ומוסיפים לתערובת הבשר והירקות.
מסדרים את הארוגולה או החסה בקערת הגשה, ואת הסלט על הארוגולה.
מגישים מיד, או שומרים במקרר עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר