סלט פטריות מוקפץ

חומרים ל- 2 מנות:200 גרם פטריות כף חמאהחופן נבטים עבים8 עגבניות שריחצי ראש חסה ערביתחצי ראש חסה צבעונית60 גרם אגוזי מלךעגבניה בשלהלרוטב ויניגרט:שליש חומץ בן ייןשליש שמן זיתשליש שמן סויהחרדל, שום, דבש, נענע, מלח ופלפל לפי הטעםלרוטב פסטו:70 גר' בזיליקום טרי 30 גרם צנובר 4 כפות שמן זית 30 גרם גבינת פרמזן2 שיני שוםמלח לפי הטעםאופן ההכנה:מטגנים את הפטריות בחמאה. מוסיפים למחבת את הנבטים, עגבניות שרי חתוכות חצויות ואת רוטב הפסטו. בנפרד מכינים סלט מהחסות, אגוזי המלך והויניגרט. מעבירים את סלט החסה לקערת הגשה, מניחים עגבניה חתוכה לקוביות מסביב, ואת הפטריות החמות מעל הסלט הקר. אפשר לפזר פרמזן מעל.

חומרים ל- 2 מנות:
200 גרם פטריות
כף חמאה
חופן נבטים עבים
8 עגבניות שרי
חצי ראש חסה ערבית
חצי ראש חסה צבעונית
60 גרם אגוזי מלך
עגבניה בשלה

לרוטב ויניגרט:
שליש חומץ בן יין
שליש שמן זית
שליש שמן סויה
חרדל, שום, דבש, נענע, מלח ופלפל לפי הטעם

לרוטב פסטו:
70 גר' בזיליקום טרי
30 גרם צנובר
4 כפות שמן זית
30 גרם גבינת פרמזן
2 שיני שום
מלח לפי הטעם


אופן ההכנה:
מטגנים את הפטריות בחמאה. מוסיפים למחבת את הנבטים, עגבניות שרי חתוכות חצויות ואת רוטב הפסטו.
בנפרד מכינים סלט מהחסות, אגוזי המלך והויניגרט.
מעבירים את סלט החסה לקערת הגשה, מניחים עגבניה חתוכה לקוביות מסביב, ואת הפטריות החמות מעל הסלט הקר.

אפשר לפזר פרמזן מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר