סלט עם רצועות אמנון מאודה

חומרים:שורש ג'ינג'ר חתוך לקוביות4 שיני שום קלופות וקצוצות4 דגי אמנון מפולטים ללא עור ועצמות, חתוכים לרצועות דקות1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקותחופן עלי בייבי1 כף רוטב בלסמיקורט פלפל שחור או פלפל אדוםמעט מלחכף שמן זית3 כפות שקדים קלופים וחצויים אופן ההכנה:לאידוי: יוצקים למחבת רחבה 2 כוסות מים רותחים. מניחים במרכז המחבת קערית למרק הפוכה (פנים הצלחת פונה כלפי המחבת), ומעליה מניחים צלחת רגילה עם הפנים כלפי מעלה. מניחים על הצלחת העליונה את רצועות האמנון, השום והג'ינג'ר.מאדים על להבה נמוכה כ-10 דקות ומניחים בצד.קולים במחבת את השקדים עם מעט שמן זית, ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.שמים בקערה לסלט את עלי הבייבי יחד עם הפלפל האדום, ומתבלים במעט שמן זית, רוטב בלסמי, מלח ופלפל שחור (או אדום), ומערבבים היטב. להגשה:מניחים במרכז הצלחת מעט מהסלט.מוסיפים מעל את רצועות הדג המאודה.פזרים מעל שקדים קלויים. אופציה נוספת היא אידוי הדג בסטימר במבוק.

חומרים:
שורש ג'ינג'ר חתוך לקוביות
4 שיני שום קלופות וקצוצות
4 דגי אמנון מפולטים ללא עור ועצמות, חתוכים לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
חופן עלי בייבי
1 כף רוטב בלסמי
קורט פלפל שחור או פלפל אדום
מעט מלח
כף שמן זית
3 כפות שקדים קלופים וחצויים

אופן ההכנה:
לאידוי: יוצקים למחבת רחבה 2 כוסות מים רותחים. מניחים במרכז המחבת קערית למרק הפוכה (פנים הצלחת פונה כלפי המחבת), ומעליה מניחים צלחת רגילה עם הפנים כלפי מעלה.
מניחים על הצלחת העליונה את רצועות האמנון, השום והג'ינג'ר.
מאדים על להבה נמוכה כ-10 דקות ומניחים בצד.
קולים במחבת את השקדים עם מעט שמן זית, ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
שמים בקערה לסלט את עלי הבייבי יחד עם הפלפל האדום, ומתבלים במעט שמן זית, רוטב בלסמי, מלח ופלפל שחור (או אדום), ומערבבים היטב.

להגשה:
מניחים במרכז הצלחת מעט מהסלט.
מוסיפים מעל את רצועות הדג המאודה.
פזרים מעל שקדים קלויים.

אופציה נוספת היא אידוי הדג בסטימר במבוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר