ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - סלטים
מתכונים לפסח
מתכונים - סלטים

סלט חסה חגיגי

מאת יורם קוהן, MeetTheMeat


חומרים:
חבילה של עלי חסה טריים
צרור עלי בייבי
גרגרי רימונים מ 1/2 רימון
1/2 כוס אגוזי מלך
דבש סילאן (דבש תמרים)

רוטב:
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
2 כפות מיץ מלימון טרי
1-2 שן שום כתושה
5 כפות שמן זית
2 כפות מים

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ושומרים במקרר עד להגשה. קוצצים את החסה ועלי הבייבי לפרוסות גסות, ומניחים בקערה גדולה.
את אגוזי המלך שוברים קלות לחתיכות קטנות (לא למעוך), ומקפיצים קלות במחבת כדי שישחימו מעט.
מפזרים את האגוזים וגרגרי הרימונים על החסה, ערבוב קל ושומרים בצד למועד ההגשה.
לפני ההגשה מוסיפים את הרוטב לקערת החסה, ולערבב קלות מספר פעמים.
לטפטף מעל ומסביב מספר טיפות של הסילאן (ללא ערבוב).
להגיש ולאכול.


יורם קוהן - המומחה לבשר גורמה
www.MeetTheMeat.com
טל. 052 - 4201717










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים