חומרים:
חבילה של עלי חסה טריים
צרור עלי בייבי
גרגרי רימונים מ 1/2 רימון
1/2 כוס אגוזי מלך
דבש סילאן (דבש תמרים)
רוטב:
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
2 כפות מיץ מלימון טרי
1-2 שן שום כתושה
5 כפות שמן זית
2 כפות מים
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ושומרים במקרר עד להגשה. קוצצים את החסה ועלי הבייבי לפרוסות גסות, ומניחים בקערה גדולה.
את אגוזי המלך שוברים קלות לחתיכות קטנות (לא למעוך), ומקפיצים קלות במחבת כדי שישחימו מעט.
מפזרים את האגוזים וגרגרי הרימונים על החסה, ערבוב קל ושומרים בצד למועד ההגשה.
לפני ההגשה מוסיפים את הרוטב לקערת החסה, ולערבב קלות מספר פעמים.
לטפטף מעל ומסביב מספר טיפות של הסילאן (ללא ערבוב).
להגיש ולאכול.
יורם קוהן – המומחה לבשר גורמה
www.MeetTheMeat.com
טל. 052 – 4201717