מרכיבים:
1 כוס עלי פטרוזיליה מופרדים
1 כוס עלי נענע מופרדים
1 כוס עלי כוסברה מופרדים
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים גס
1 צרור עלי זעתר מופרדים
1/2 כוס גרגירי רימון
1 צ'ילי ירוק חריף קצוץ
50 גר' גבינת פטה או בולגרית
1 פיתה מרוחה בזעתר, קלויה בתנור
לרוטב ויניגרט:
1 כף סומאק
1 כף דבש
4 כפות מיץ לימון
6 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
שמים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל חומרי הויניגרט ויוצקים על הסלט.
מערבבים ומגישים.