סלט עוף בשומשום וכרוב סיני

חומרים (ל-4 מנות)1.2 כרוב סיני חתוך לרצועותחבילת עירית קצוצה250 גרם עגבניות שרי תמר חצויות2 יחידות פלפל גמבה חתוך לרצועותצרור בזיליקום קצוץ לרצועות80 גרם אטריות אורז עבות חצי קילוגרם חזה עוף טחון עבור בלילה לכדורי העוףכף קורנפלורכף קמח כף אבקת שום כף מלח בקבוק סודה מערבבים היטב את המרכיבים ומסננים במסננת דקה, מוסיפים את העוף הטחון ומערבבים היטב.יוצרים כדורים קטנים וחולטים במים רותחים לדקה (ומיד מעבירים למי קרח) מטגנים בשמן רותח יחד עם האטריות. עבור הרוטבכוס מיונזחצי כוס טריאקי2 כפות שמן שומשוםכף שמן שוםקורט מלחקורט פלפל לבןכף שומשום יפני מערבבים בכלי סגור. אופן ההכנהמערבבים בקערה את כל מרכיבי הירקות, מוסיפים את הכדורים. מטגנים את האיטריות בשמן עמוק ומעטרים מעל. שופכים את הרוטב ומפזרים שומשום יפני.

חומרים (ל-4 מנות)
1.2 כרוב סיני חתוך לרצועות
חבילת עירית קצוצה
250 גרם עגבניות שרי תמר חצויות
2 יחידות פלפל גמבה חתוך לרצועות
צרור בזיליקום קצוץ לרצועות
80 גרם אטריות אורז עבות
חצי קילוגרם חזה עוף טחון

עבור בלילה לכדורי העוף
כף קורנפלור
כף קמח
כף אבקת שום
כף מלח
בקבוק סודה

מערבבים היטב את המרכיבים ומסננים במסננת דקה, מוסיפים את העוף הטחון ומערבבים היטב.

יוצרים כדורים קטנים וחולטים במים רותחים לדקה (ומיד מעבירים למי קרח) מטגנים בשמן רותח יחד עם האטריות.

עבור הרוטב
כוס מיונז
חצי כוס טריאקי
2 כפות שמן שומשום
כף שמן שום
קורט מלח
קורט פלפל לבן
כף שומשום יפני
מערבבים בכלי סגור.

אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הירקות, מוסיפים את הכדורים.

מטגנים את האיטריות בשמן עמוק ומעטרים מעל.

שופכים את הרוטב ומפזרים שומשום יפני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר