חומרים:
2 אגסים גדולים קלופים
3כוסות יין אדום
2 כפות סוכר
עלי חסה קטנים ופריכים
200 ג"ר גבינת גורגונזולה מפוררת
אגוזי מלך קלויים
חומרים לרוטב וינגרט:
רבע כפית מלח אטלנטי
2 כפות חומץ יין אדום
חצי כוס שמן זית כתית
כף מים
כף מיונז
לנער היטב בצנצנת את החומרים לרוטב הווינגרט לקבלת אחידות.
אופן ההכנה:
לבשל את האגסים בסיר עם היין והסוכר על אש קטנה, עד לשלב שהאגס מקבל גוון של היין (אדום) ומרוכך מעט (לא רך מדי).
לקרר ולפרוס לפרוסות דקות ולערבב עם עלי החסה והוינגרט.
לחלק בצלחות הגשה ולפזר מעל פרוסות אגס ואת הגבינה ואגוזי מלך קלויים.
רשת מעדניות הגורמה יוז'י:
סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455.
סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל:03-534967403.
www.yoji.co.il/profile.html