חומרים:
1 בגט פרוס וקלוי עם מעט שמן זית
2 כפות פיסטוק קלוי גרוס גס
6 תמרים פרוסים ללא גלעין
1/4 קילו רוקט
20 עלי בזיליקום
מעט עלי פטרוזיליה
10 עלי נענע
חומרים לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ תפוחים
3 כפות סוכר
2 כפות סילאן
3 שיני שום
2 כפות חרדל
2 חבילות עירית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר עד למסה חלקה.
מערבבים מעט רוטב עם חומרי הסלט למעט הלחם.
מניחים את הלחם בתחתית הסלט ומגישים.
קייטרינג מגי ותולי, טל. 09-7449996, www.meggituly.co.il