סלט פסטה וצפתית פיראוס 5%

חומרים ל- 4 מנות:250 גרם (1/2 חבילה) פסטה צבעונית, מבושלת על פי הוראות היצרן12 עגבניות שרי חתוכות לרבעים 350-400 גרם פיראוס צפתית רגילה או מעודנת 5% שומן (שני גביעים של 200 גרם או גביע של 350 גרם), פרוסה לשמיניות100 גרם עגבניות מיובשות בשמן (מסוננות משמן) חתוכות לרצועות 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות 1/2 חבילה רוקטעלים מ- 4 גבעולי בזיליקום קצוצים1/2 חבילה נבטי חמניות לרוטב: 8 כפות שמן זית 4 כפות חומץ 1 כפית חרדל דיז'ון 1 כפית סוכר מלח ופלפל שחור גרוס טריאופן ההכנה:שמים את חומרי הרוטב בצנצנת. סוגרים ומנערים היטב. שמים בקערה את כל החומרים לסלט, פרט לגבינה הצפתית. שומרים בצד כמה פלחי גבינה. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים, מעבירים לקערת הגשה. מסדרים מעל את פלחי הצפתית.  מפזרים מעט פלפל שחור גרוס ומגישים.

חומרים ל- 4 מנות:
250 גרם (1/2 חבילה) פסטה צבעונית, מבושלת על פי הוראות היצרן
12 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
350-400 גרם פיראוס צפתית רגילה או מעודנת 5% שומן (שני גביעים של 200 גרם או גביע של 350 גרם), פרוסה לשמיניות
100 גרם עגבניות מיובשות בשמן (מסוננות משמן) חתוכות לרצועות
1 סלסלת פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות
1/2 חבילה רוקט
עלים מ- 4 גבעולי בזיליקום קצוצים
1/2 חבילה נבטי חמניות
לרוטב:
8 כפות שמן זית
4 כפות חומץ
1 כפית חרדל דיז'ון
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
שמים את חומרי הרוטב בצנצנת.
סוגרים ומנערים היטב. 
שמים בקערה את כל החומרים לסלט, פרט לגבינה הצפתית.
שומרים בצד כמה פלחי גבינה. 
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים,
מעבירים לקערת הגשה.
מסדרים מעל את פלחי הצפתית. 
מפזרים מעט פלפל שחור גרוס ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר