סלט גבינה כחולה ואגסים ארומטיים

חומרים לאגסים:1 בקבוק יין מוסקט1 מקל וניל1 מקל קינמוןתבלין אניסכ-2 כפיות סוכרזעפרן6 אגסים קלופים ללא חרצניםלבבות חסה ערביתמעט רוקטעלי בייבירוטב ויניגרט אגוזים:1/3 כוס שמן קנולה1/3 כוס אגוזים1/3 כוס חומץ פטלמלח, פלפלאופן ההכנה:מבשלים את האגוזים עד ריכוך.מוסיפים תיבול ומקררים במשך הלילה.חותכים את החסות לגודל הרצוי ומערבבים עם הרוטב.חותכים את האגסים לשמיניות ומסדרים על הצלחת.מפזרים אגוזי מלך וגבינה כחולה.

חומרים לאגסים:
1 בקבוק יין מוסקט
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
תבלין אניס
כ-2 כפיות סוכר
זעפרן
6 אגסים קלופים ללא חרצנים
לבבות חסה ערבית
מעט רוקט
עלי בייבי

רוטב ויניגרט אגוזים:
1/3 כוס שמן קנולה
1/3 כוס אגוזים
1/3 כוס חומץ פטל
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את האגוזים עד ריכוך.
מוסיפים תיבול ומקררים במשך הלילה.
חותכים את החסות לגודל הרצוי ומערבבים עם הרוטב.
חותכים את האגסים לשמיניות ומסדרים על הצלחת.
מפזרים אגוזי מלך וגבינה כחולה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר