מצרכים:
1/4 אבטיח חתוך לקוביות של 2*2 ס"מ לערך.
1 בצל פרוס לחצאי ירח.
200 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות 1*1 ס"מ לערך.
100 גרם זיתים מסוג קלמנטה.
1/4 כוס שמן זית.
1/2 כוס קרוטונים לסלט.
5 עלי בזיליקום קצוצים דק.
מלח ופלפל.
אופן ההכנה:
מערבבים בעדינות את כל החומרים למעט הקרוטונים.
מעבירים לקערת הגשה.
מפזרים מעל את הקרוטונים ומגישים.
"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764