סלט פסטרמה קייצי ברוטב ויניגרט

סלט שהוא ארוחה שלמה שמכילה את כל המרכיבים. ארוחה קייצית וקלילה, קלה להכנה וגם קלה למשקל ולגזרה. עבור הילדים אפשר להכין את הירקות חתוכים, הרוטב בשייקר או בצנצנת, וכל מה שיוותר להם לעשות זה לחבר את כל החומרים, להוסיף רוטב ולאכול

סלט שהוא ארוחה שלמה שמכילה את כל המרכיבים. ארוחה קייצית וקלילה, קלה להכנה וגם קלה למשקל ולגזרה. עבור הילדים אפשר להכין את הירקות חתוכים, הרוטב בשייקר או בצנצנת, וכל מה שיוותר להם לעשות זה לחבר את כל החומרים, להוסיף רוטב ולאכול.

2 מנות. כל מנה היא ארוחה קלה המכילה 265 קלוריות

חומרים לסלט:
:• 2 מלפפונים חתוכים לקוביות
• 10 עגבניות שרי חצויות
• 2 עלי חסה חתוכים גס
• 1 גזר מגורד
• ½ פלפל אדום חתוך לקוביות
• ½ פלפל צהוב חתוך לקוביות
• ½ כוס גרגרי תירס קפואים
• ½ כוס גרגרי אפונה קפואים
• 200 גרם פסטרמה הודו מנתח שלם זוגלובק

חומרים לרוטב:
• כף שמן זית
• 2 כפות חומץ בלסמי
• כפית חרדל
• ½ כפית סוכר חום דק
• 2 שיני שום כתושות
• מעט מלח ופלפל שחור רצוי גרוסים גס במטחנה

אופן ההכנה:
מפשירים את גרגרי התירס והאפונה הקפואים בקערה ובה מים רותחים למשך 10 דקות.
חותכים את הפסטרמה לקוביות או רצועות.
מערבבים את כל חומרי הרוטב בשייקר או בצנצנת.
מעבירים את כל מרכיבי הסלט לקערת הגשה.
שופכים מעל את הרוטב סמוך להגשה, ומערבבים.

ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ויועצת התזונה של זוגלובק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר