סלט ירקות ופסטרמה ברוטב ויניגרט

סלט שהוא ארוחה שלמה שמכילה את כל המרכיבים. קייצית וקלילה. קלה להכנה וגם קלה למשקל ולגזרה. מתאים לקחת לעבודה או להכין במקום העבודה, וגם ילדים יכולים להכין לבד בבית

סלט שהוא ארוחה שלמה שמכילה את כל המרכיבים. קייצית וקלילה. קלה להכנה וגם קלה למשקל ולגזרה. מתאים לקחת לעבודה או להכין במקום העבודה, וגם ילדים יכולים להכין לבד בבית. עבור הילדים אפשר להכין את הירקות חתוכים, הרוטב בשייקר או בצנצנת, וכל מה שיוותר להם לעשות זה לחבר את כל החומרים, להוסיף רוטב ולאכול.

2 מנות – כל מנה היא ארוחה קלילה המכילה 265 קלוריות

חומרים:
2 מלפפונים חתוכים לקוביות
10 עגבניות שרי חצויות
2 עלי חסה חתוכים גס
1 גזר מגורד
½ פלפל אדום חתוך לקוביות
½ פלפל צהוב חתוך לקוביות
½ כוס גרגרי תירס קפואים
½ כוס גרגרי אפונה קפואים
200 גרם פסטרמה צ'ילי מתוק מנתח שלם של זוגלובק

חומרים לרוטב:
כף שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
כפית חרדל
½ כפית סוכר חום דק
2 שיני שום כתושות
מעט מלח ופלפל שחור רצוי גרוסים גס במטחנה

אופן ההכנה:
מפשירים את גרגרי התירס והאפונה הקפואים בקערה ובה מים רותחים למשך 10 דקות.
חותכים את הפסטרמה צ'ילי מתוק מנתח שלם זוגלובק לקוביות או רצועות. מערבבים את כל חומרי הרוטב בשייקר או בצנצנת.
מעבירים את כל מרכיבי הסלט לקערת הגשה.
שופכים מעל את הרוטב סמוך להגשה.
מערבבים ואוכלים.

ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ויועצת תזונה לתשלובת זוגלובק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר