סלט טבולה בורגול וקינואה

הכנה ב- 10 דקותמנה ל- 4-5 סועדיםחומרים:1 שקית תערובת בורגול וקינואה סוגת8 כוסות מים רותחים (2 ליטר)2 בצלים ירוקים קצוצים1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק¼ כוס נענע קצוצה דק¼ כוס כוסברה או בזיליקום קצוצים דק2 עגבניות קצוצות, ללא גרעינים¼ כוס שמן זית½ 1 כפות מיץ לימון סחוט טרי½ 1 כפיות מלח סוגת1 כף זעתראופן ההכנה:מבשלים את תוכן השקית במים רותחים 10 דקות ללא מכסה.  שוטפים במים קרים ומסננים היטב.מערבבים עם יתר החומרים ומגישים.

הכנה ב- 10 דקות
מנה ל- 4-5 סועדים

חומרים:
1 שקית תערובת בורגול וקינואה סוגת
8 כוסות מים רותחים (2 ליטר)
2 בצלים ירוקים קצוצים
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
¼ כוס נענע קצוצה דק
¼ כוס כוסברה או בזיליקום קצוצים דק
2 עגבניות קצוצות, ללא גרעינים
¼ כוס שמן זית
½ 1 כפות מיץ לימון סחוט טרי
½ 1 כפיות מלח סוגת
1 כף זעתר

אופן ההכנה:
מבשלים את תוכן השקית במים רותחים 10 דקות ללא מכסה. 
שוטפים במים קרים ומסננים היטב.
מערבבים עם יתר החומרים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר