מרכיבים:
עלים ירוקים – חסה, ארוגולה, תרד
2-3 תפוחי עץ
2 כפות אגוזים שבורים
כף גרעיני חמנייה
כף גרעיני דלעת
כף צנוברים
כף קצח
כף שומשום מלא
מרכיבי הרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
כף דבש
קורט קינמון
קורט מלח ים
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
חותכים את העלים והפירות לרצועות ומניחים בקערה.
שוברים את האגוזים ומפזרים על העלים עם גרעינים, צנוברים, קצח ושומשום.
מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט.
מירה אפרתי היא מחברת הספר "טעימים מן הטבע"