סלט עלים ירוקים, תפוחים וגרעינים

מרכיבים: עלים ירוקים – חסה, ארוגולה, תרד2-3 תפוחי עץ 2 כפות אגוזים שבוריםכף גרעיני חמנייהכף גרעיני דלעתכף צנובריםכף קצחכף שומשום מלאמרכיבי הרוטב: 3 כפות שמן זית2 כפות חומץ בלסמי 2 כפות רוטב סויה כף דבשקורט קינמוןקורט מלח יםקורט פלפל שחוראופן ההכנה: חותכים את העלים והפירות לרצועות ומניחים בקערה.שוברים את האגוזים ומפזרים על העלים עם גרעינים, צנוברים, קצח ושומשום.מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט.מירה אפרתי היא מחברת הספר "טעימים מן הטבע"

מרכיבים:
עלים ירוקים – חסה, ארוגולה, תרד
2-3 תפוחי עץ
2 כפות אגוזים שבורים
כף גרעיני חמנייה
כף גרעיני דלעת
כף צנוברים
כף קצח
כף שומשום מלא

מרכיבי הרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
כף דבש
קורט קינמון
קורט מלח ים
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:
חותכים את העלים והפירות לרצועות ומניחים בקערה.
שוברים את האגוזים ומפזרים על העלים עם גרעינים, צנוברים, קצח ושומשום.
מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט.

מירה אפרתי היא מחברת הספר "טעימים מן הטבע"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר