מצרכים (10 מנות)
10 לבבות דקל טריים חתוכים לטבעות.
1 גמבה אדומה טריה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
חצי בצל סגול קצוץ
1 כף חומץ
1 כף מיץ לימון טרי
1 כפית סוכר
קורטוב פלפל לבן
מלח לפי הטעם
1 כפית רוטב סויה
2 כפות יין לבן יבש
1 ראש חסה אדומה
אופן ההכנה
ערבב את לבבות הדקל, הגמבה, הפלפל והבצל בקערה גדולה.
בקערה נפרדת ערבב את החומץ, מיץ הלימון, הסוכר, הפלפל הלבן, המלח, הסויה והיין הלבן וצוק על הירקות.
ערבב היטב והגש על מצע של חסה אדומה