סלט ירוק עם גבינות

חומרים (6 מנות):לסלט:ראש חסה רומיתאריזה אחת של תערובת עלי בייבי3 צנוניות 5 עגבניות3/4 כוס גבינת סנט מור מגוררת3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס קרוטונים מתוצרת בית3 פרוסות חלה (לקרוטונים)לרוטב: 2 כפות גדושות של מיונז2 כפות חומץ 2 כפות שמן סויה או תירס2 כפות שמן זית כתית מעולה1 כפית רוטב צ'ילי מתוק (ניתן לקנות מוכן)1 כף סוכר1 שן שום כתושהקורט מלח, קורט פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:קרוטונים:מסירים מ- 3 פרוסות החלה את הקרום. חותכים לקוביות בגודל של 1/2 1 ס"מ. מוסיפים 2 שיני שום כתושות. ממליחים קלות ויוצקים 2 כפות חמאה מומסת. מערבבים ואופים בתנור חם, בחום של 200 מעלות עד שהקרוטונים מתחילים להזהיב.סלט הגבינות:שמים את מרכיבי הרוטב בתוך צנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד, טועמים ומוסיפים מלח אם צריך, מניחים במקרר עד להגשה. קורעים את עלי החסה בידים לרצועות, את הצנוניות פורסים, את העגבניה מחלקים לרבעים ופורסים לפרוסות. מערבבים את הירקות החתוכים יחד עם עלי הבייבי בקערה. מוסיפים לתערובת את הקרוטונים, מערבבים עם הגבינות והרוטב ומגישים.

חומרים (6 מנות):

לסלט:
ראש חסה רומית
אריזה אחת של תערובת עלי בייביצילום: רן בירן
3 צנוניות
5 עגבניות
3/4 כוס גבינת סנט מור מגוררת
3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
1/2 כוס קרוטונים מתוצרת בית
3 פרוסות חלה (לקרוטונים)

לרוטב:
2 כפות גדושות של מיונז
2 כפות חומץ
2 כפות שמן סויה או תירס
2 כפות שמן זית כתית מעולה
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק (ניתן לקנות מוכן)
1 כף סוכר
1 שן שום כתושה
קורט מלח, קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

קרוטונים:
מסירים מ- 3 פרוסות החלה את הקרום. חותכים לקוביות בגודל של 1/2 1 ס"מ. מוסיפים 2 שיני שום כתושות. ממליחים קלות ויוצקים 2 כפות חמאה מומסת. מערבבים ואופים בתנור חם, בחום של 200 מעלות עד שהקרוטונים מתחילים להזהיב.

סלט הגבינות:
שמים את מרכיבי הרוטב בתוך צנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד, טועמים ומוסיפים מלח אם צריך, מניחים במקרר עד להגשה. קורעים את עלי החסה בידים לרצועות, את הצנוניות פורסים, את העגבניה מחלקים לרבעים ופורסים לפרוסות. מערבבים את הירקות החתוכים יחד עם עלי הבייבי בקערה. מוסיפים לתערובת את הקרוטונים, מערבבים עם הגבינות והרוטב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר